Svet brez konca

Svet brez konca - Ken Follett | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ken Follett
DIMENZIJA
4,26 MB
IME DATOTEKE
Svet brez konca.pdf
ISBN
8066960030001

OPIS

"Monumentalna mojstrovina, polna spletk, izdajstev in strasti." - Publishers Weekly Dve stoletji po koncu gradnje prečudovite gotske katedrale v srednjeveškem Kingsbridgeu se stolnica in pripadajoči samostan znova znajdeta v središču spletk. Potomci družin, ki smo jih dodobra spoznali v Stebrih zemlje, se v prizadevanju za razvoj mesta in družbeni napredek zoperstavijo pohlepni in pogoltni oblasti, in pred nami se odvrtijo napete osebne zgodbe, ki temeljijo na resničnem zgodovinskem ozadju. Ken Follett je izjemen angleški pisatelj vohunskih in zgodovinskih romanov (v slovenščini smo nazadnje brali trilogijo Stoletje: Propad velikanov, Svetovna zima, Rob večnosti), ki je po vsem svetu zaslovel s trilogijo Kingsbridge. Po prvi knjigi Stebri zemlje je 18 let pisal nadaljevanje Svet brez konca, mojstrsko srednjeveško pripoved, ki je osvojila že milijone bralcev.

Sin fin) Oglejte si na TViN Film / Drama ... Kot družba se čedalje bolj zavedamo, kako pomembno je odgovorno ravnanje z odpadki, saj bomo v nasprotnem primeru z njimi kmalu preplavili svet. Problema pa ne predstavljajo le odpadki sami, temveč tudi vreče, v katere jih odlagamo.

Ko Caris obtoži ... Svet brez konca . Večer.

POVEZANE KNJIGE