Superhitro pecivo

Superhitro pecivo - Sandra Schumann | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sandra Schumann
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Superhitro pecivo.pdf
ISBN
7326091882018

OPIS

Ste si zaželeli nekaj sladkega? Potem so naši recepti za super hitro pripravljeno pecivo prav to, kar potrebujete. Pripravljeni so v največ 30 minutah – vključno s peko! In kako to gre? Zadostuje pogled v zakladnico kuharskih zvijač: ob pomoči sijajnih trikov za peko boste s pomočjo nasvetov za prihranek časa z lahkoto pričarali čokoladni kolač, čokoladno-karamelni fadž, pico z malinami in kopico drugih slastnih dobrot. Ste že kdaj pekli s samo 3 sestavinami? Ne? Potem je skrajni čas, da poskusite – tako preprosto ni bilo še nikoli!

Po potrebi ga po vrhu prekrijemo s folijo, da se ne bi preveč zapeklo. Vir: Superhitro pecivo, Mladinska knjiga Založba, Sandra Schumann, Ljubljana, september 2018; Sestavine . 6 maslenih keksov (75 g) 10 jagod 100 g svežega sira 4 žlice sladkorja (60 g) pisane mrvice superhitro pecivo superhitro pecivo superhitro pecivo superhitro pecivo superhitro pecivo superhitro pecivo superhitro pecivo.

19,99 € Primerjaj Primerjaj. Prelistaj me.

POVEZANE KNJIGE