Sladko osvajanje

Sladko osvajanje - Kylie Scott | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
6,30 MB
IME DATOTEKE
Sladko osvajanje.pdf
ISBN
6335386184460

OPIS

Eric, ki si je več kot zaslužil vzdevek ženskarja, ima težave z iskanjem dekleta za eno noč. Ko se samska Jean priseli v mesto, se mu zdi, da so mu jo poslali bogovi seksa. Pa vendar se izkaže, da Jean z njim noče imeti nobenega opravka, povrhu vsega pa je še noseča. Jean je odločena, da bo v malem mestecu začela znova in za sabo pustila divji življenjski slog ter postala mama, kakršno si je vedno želela imeti. Lastnik bara in vroči žrebec se je odločil, da se je bo na veliko izogibal, zato ji to ne bi smelo predstavljati težav. Ko se ji med snežno nevihto začnejo popadki, je Eric tisti, ki ji na poti v bolnišnico priskoči na pomoč.Zdi se, da se je med njima spletla močna vez, toda ali je to dovolj? Se Eric lahko odpove svojemu razbrzdanemu življenju in postane moški, ki ga Jean potrebuje?

Eric, ki si je več kot zaslužil vzdevek ženskarja, ima težave z iskanjem dekleta za eno noč. Ko se samska Jean priseli v mesto, se mu zdi, da so mu jo... Sladko osvajanje book.

Uživajte v danih skupnih trenutkih in se jim popolnoma predajte. sladkorna bolezen, glukozo, raven glukoze, trebušne slinavke, pankreasa, kronična bolezen, sladkorni tipa 1, sladkorni tipa 2, vodenje sladkorne, inzulin Preizkusite 10-dnevno odvajanje od sladkorja - ugotovili boste, da se lažje uprete sladkarijam oz. da ne hlepite nenehno po sladkorju v različnih oblikah. Sladko življenje.

POVEZANE KNJIGE