Sladko osvajanje

Sladko osvajanje - Kylie Scott | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
11,79 MB
IME DATOTEKE
Sladko osvajanje.pdf
ISBN
3275681270626

OPIS

Eric, ki si je več kot zaslužil vzdevek ženskarja, ima težave z iskanjem dekleta za eno noč. Ko se samska Jean priseli v mesto, se mu zdi, da so mu jo poslali bogovi seksa. Pa vendar se izkaže, da Jean z njim noče imeti nobenega opravka, povrhu vsega pa je še noseča. Jean je odločena, da bo v malem mestecu začela znova in za sabo pustila divji življenjski slog ter postala mama, kakršno si je vedno želela imeti. Lastnik bara in vroči žrebec se je odločil, da se je bo na veliko izogibal, zato ji to ne bi smelo predstavljati težav. Ko se ji med snežno nevihto začnejo popadki, je Eric tisti, ki ji na poti v bolnišnico priskoči na pomoč.Zdi se, da se je med njima spletla močna vez, toda ali je to dovolj? Se Eric lahko odpove svojemu razbrzdanemu življenju in postane moški, ki ga Jean potrebuje?

Odločila sem se, da se tudi jaz pridružim dobrodelni akciji Roza pentlja, ki jo imajo v Craft-alnici in tukaj je voščilnica, ki sem jo naredila ;-)) Tudi ta objava je bolj kratka, saj imam zadnje časa veliko dela in že tako mi ostane malo časa za ustvarjanje, kaj šele za ... Posnetki iz Kainoto serije Kratko in sladko so namenjeni izobraževanju. Gledalcem ponujajo jasna navodila na enostaven način.

Najbolj iskane avtomobilske znamke: BMW vržen s prestola 1. 3 ure.

POVEZANE KNJIGE