Škot, ki me je rešil

Škot, ki me je rešil - Hannah Howell | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hannah Howell
DIMENZIJA
8,44 MB
IME DATOTEKE
Škot, ki me je rešil.pdf
ISBN
4478432826104

OPIS

Po brutalnem napadu na svojo družino se Emily Stanton znajde na robu smrti … dokler je sredi gozda ne najde postaven neznanec, ki priseže, da jo bo varoval. In že se znajde pred težavo: ženska plemenitega angleškega porekla se s takšnim moškim nikakor ne bi smela družiti.Škot Iain MacEnroy ob poslušanju Emilyjinega aristokratskega naglasa podoživlja grenke spomine na tiransko deželo, ki jo je zapustil. Zadnje, česar bi si zdaj želel, je dodatno breme zaradi neke modrooke angleške lepotice. Ob skrbi za elegantno, izobraženo Emily pa se Iain vendarle počasi spreminja, česar si sicer ne bi nikoli mislil. Je mar mogoče, da globoki družbeni razkol iz stare dežele v novi ne velja več? Ali Iain in Emily lahko združi strast, ki je tako bujna in divja kot samo Škotsko višavje?

Povojno poročilo govori o nemškemu ovčarju Luksu, ki je žrtvoval svoje življenje, da bi rešil zanesljive smrti gospodarja, s tem da ga je s telesom zaščitil pred drobci ... Trije dnevi! V samo treh dneh sem se rešil razvade, ki me je bremenila pol življenja. Oglasno sporočilo.

Po brutalnem napadu na svojo družino se Emily Stanton znajde na robu smrti … dokler je sredi gozda ne najde postaven neznanec, ki priseže, da jo bo va... Hannah Howell: Škot, ki me je rešil Emily Stanton takoj na začetku knjige doživi pretres, ko izgubi ljubljeno sestro in njenega moža v krutem poboju. V šoku in prestrašena ne ve, kako bi zaščitila sebe in nečaka Neddyja, saj ne ve komu lahko zaupa. Hannah Howell: Škot, ki me je rešil Emily Stanton takoj na začetku knjige doživi pretres, ko izgubi ljubljeno sestro in njenega moža v krutem poboju.

POVEZANE KNJIGE