Škot, ki me je rešil

Škot, ki me je rešil - Hannah Howell | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hannah Howell
DIMENZIJA
5,95 MB
IME DATOTEKE
Škot, ki me je rešil.pdf
ISBN
5437392181363

OPIS

Po brutalnem napadu na svojo družino se Emily Stanton znajde na robu smrti … dokler je sredi gozda ne najde postaven neznanec, ki priseže, da jo bo varoval. In že se znajde pred težavo: ženska plemenitega angleškega porekla se s takšnim moškim nikakor ne bi smela družiti.Škot Iain MacEnroy ob poslušanju Emilyjinega aristokratskega naglasa podoživlja grenke spomine na tiransko deželo, ki jo je zapustil. Zadnje, česar bi si zdaj želel, je dodatno breme zaradi neke modrooke angleške lepotice. Ob skrbi za elegantno, izobraženo Emily pa se Iain vendarle počasi spreminja, česar si sicer ne bi nikoli mislil. Je mar mogoče, da globoki družbeni razkol iz stare dežele v novi ne velja več? Ali Iain in Emily lahko združi strast, ki je tako bujna in divja kot samo Škotsko višavje?

... To je dežela širokih nasmehov, srčnih ljudi, dežela, kjer si omamljen od lepot čudežev narave, ki te objemajo na sprehodu po kilometre dolgih peščenih plažah, sredi zelenih plantaž čajevca ali med raziskovanjem čudovitih rečnih kanalov.

Odločala je podaljšana igra, ki jo je Škot dobil s 7:3. Kližan je naredil 67 nevsiljenih napak, Murray 29. Leta 2013 je prejel prestižno dresdensko nagrado za mir.

POVEZANE KNJIGE