Prav tako kot ti!

Prav tako kot ti! - Jane Chapman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Chapman
DIMENZIJA
7,78 MB
IME DATOTEKE
Prav tako kot ti!.pdf
ISBN
3434689030177

OPIS

Slikanica Ti, prav ti, vas z ganljivimi verzi in čudovitimi ilustracijami popelje od otrokovega prvega nasmeha, poskusov prvih besed in negotovih korakov do zvedavega raziskovanja sveta z roko v roki. Slikanica Ti, prav ti, vas z ganljivimi verzi in čudovitimi ilustracijami popelje od otrokovega prvega nasmeha, poskusov prvih besed in negotovih korakov do zvedavega raziskovanja sveta z roko v roki. Za očke in mamice.

Takrat je res težko. Vsak si želi biti v tem zagonu, ko vse dobro teče. Tako da za zdaj uporabnost teh testov ni prav velika." - Alojz Ihan , imunolog in mikrobiolog, predstojnik Katedre za mikrobiologijo in imunologijo na ljubljanski Medicinski fakulteti A nezanesljivo se je zanašati tudi na hitre antigenske teste, za katere se potrjeno ve, da so precej nezanesljivi in dajejo tako lažno negativne kot lažno ... Domen Kumer & Dal bi ti vse ...

POVEZANE KNJIGE