Pazi, katerega volka hraniš

Pazi, katerega volka hraniš - Kenan Crnkić | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kenan Crnkić
DIMENZIJA
5,80 MB
IME DATOTEKE
Pazi, katerega volka hraniš.pdf
ISBN
3967894441875

OPIS

To je knjiga o sreči. Kako jo najdemo, dosežemo in trajno obdržimo. Sezite po sreči tudi vi. Začnite z branjem te knjige. Dr. Kenan Crnkić (roj. 1977) je priznani univerzitetni profesor ekonomije, uspešen poslovnež, predavatelj, bloger, motivacijski govornik, učitelj po metodi Johna Maxwella, član številnih upravnih, svetovalnih in strokovnih odborov ter avtor velikih uspešnic 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš.

To je knjiga motivirajućih priča koje se mogu primijeniti u svakodnevnim situacijama, a kažu da već samo njihovo čitanje povećava osjećaj svakodnevnog zadovoljstva. Ob izidu nove knjige dr. Kenana Crnkića Pazi, katerega volka hraniš vabimo na pogovor in transformacijsko predavanje.

Začnite z branjem te knjige. Dr. Kenan Crnkić (roj.

POVEZANE KNJIGE