Otok

Otok - Avgust Demšar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Avgust Demšar
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Otok.pdf
ISBN
7856160272969

OPIS

Roman se začne nenavadno mirno. Poletje, morje, sonce, prešerno žaganje škržatov in štirje pari, ki v idilični kamniti vili na samotnem otoku preživljajo dopust. Vse je lepo in prav, a le dokler se sonce ne spusti za borovce, osamljen galeb zlovešče zakraka nad obzorjem, morje pa naplavi truplo. Nekaj mesecev kasneje je jesenski Maribor precej tmuren. Meglice se vlečejo čez Dravo, kot bi želele skriti potapljače, ki v mrzli reki stikajo za samomorilcem. Kar potegnejo na plano, preseneti Miloša, Vrenka in ostale kriminaliste. V preiskavi »dravskih trupel«, ki sledi in se odvija v stopnjujočem se ritmu, se pojavljajo Makedonci, mladci brez prave perspektive v življenju, uspešni podjetniki iz Frankfurta, namrgodena mati v krznenem plašču, ki svojo ksenofobijo stresa po ambulanti zdravstvenega doma in še kdo. Kriminaliste delo po spletu okoliščin pripelje do ljudi, ki so preživljali počitnice na otoku. Stvar se začne še dodatno zapletati, ko se pojavi novo truplo. So zadeve povezane ali gre zgolj za naključja? Kdo ve?

The island is located in the northern Adriatic Sea just off the coast of Primorje-Gorski Kotar County, Croatia with an area of approximately 4.5 square ... Otok je del kopnega sveta, obdan z vodo.V širšem pomenu besede so tudi kopna, ki jih imenujemo z izrazom celina, otoki, vendar je poimenovanje »celina« za ta ozemlja tradicionalno in se jih ne obravnava kot otoke.Enotna velikostna ali drugačna meja med otokom in celino ne obstaja, čeprav je najmanjša celina zares mnogo večja od največjega otoka (Grenlandije). Otok Iž je super za kolesarjenje in pohodništvo. Cel otok je prepleten z makadamskimi potmi, ki so super tako za kolesarjenje, kot za pohodništvo.

Otok Iž (Es) Otok Iž leži med Dugim otokom in Ugljanom v velikosti približno ... sredi narodnega parka na otoku Mljet, na plaži Pomena. otok Mljet, južna Dalmacija, Hrvaška.

POVEZANE KNJIGE