Oprosti

Oprosti - Emily Bruce | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emily Bruce
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Oprosti.pdf
ISBN
1995679525952

OPIS

Živali v tej zgodbi spoznavajo, da mora vsakdo kdaj reči 'oprosti'. Na srečo imajo vse ob sebi modre prijatelje, da jim pokažejo, kdaj in zakaj.

To osvežujoče literarno dejstvo, ki mi je bilo doslej neznano, je v moj mali pisateljski ... »Oprosti, spet boš zardela do ušes, Povedal bom ti, kar ti gre. Nekdo te moral je poslati iz nebes, Še danes ni mi jasno, Kako sem si zaslužil te.« ... Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Oprosti, ker nisem trdna skala.

In tudi veliko breme, ki predvideva nedopustnost kakršnih koli »napak«. Hlepenje po popolnem starševstvu prinese samo sunkovit padec na realna tla, ki se običajno konča v samoobtoževanju.

POVEZANE KNJIGE