Nariši prve živali

Nariši prve živali - Kate Ashforth | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Ashforth
DIMENZIJA
9,27 MB
IME DATOTEKE
Nariši prve živali.pdf
ISBN
8324912691412

OPIS

S to čudovito knjigo ter dodanimi barvicami in svinčnikom se hitro naučiš risati prve živali.Navodila te vodijo korak za korakom, na vsaki strani imaš prostor za vajo, za lažje risanje pa te vabijo tudi zabavna ozadja – vse skupaj kot nalašč za začetnike!Nariši si svojo živalsko pustolovščino z namigi za risanje živali od leva do medveda, zebre in pajka!

Mali oglasi pohištva, gospodinjskih aparatov, oblačil, obutve, otroških igrač in opreme, osebna nega, male živali, vse za vrt, erotika... Oglasi.si so pravi naslov za vas! Brezplačno in preprosto pa lahko tukaj, tudi oddate svoj oglas! Prve slike so nastale na stenah in stropih jam.

Vsaka žival si zasluži topel in ljubeč dom. Napiši 5 živali. Prve tri živali so lahko katere koli kopenske ali morske živali, ki ti pridejo na misel.

POVEZANE KNJIGE