Moj popolni valček

Moj popolni valček - Anne Gracie | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne Gracie
DIMENZIJA
10,85 MB
IME DATOTEKE
Moj popolni valček.pdf
ISBN
9030702134118

OPIS

Prišel si je poiskat priročno nevesto ...Londonska plesna sezona je le stežka primerno okolje za črno ovco visoke družbe. Toda Sebastian Rayne nujno potrebuje žensko, ki bo poskrbela za njegovi mlajši sestri, in zato išče zase nezapleteno in prizemljeno ženo. Seveda nikakor ne potrebuje Hope Merridew, ki je kljub osupljivi lepoti s svojo živahnostjo najmanj primerna med vsemi.... in namesto tega našel ljubezen.Kdo je ta skrivnostni moški, ki s pogledom požira Hope Merridew? Govori se, da je nevaren, da je njegova družinska preteklost mračna. Bi lahko ta skrivnostni Sebastian izpolnil njene sanje, da bo s popolnim moškim odplesala popolni valček? Ali ima valček tolikšno moč, da poveže dve tako različni osebi v slastno igro poželenja in čutnosti?"Ena izmed najboljših romanc, ki sem jih prebrala v zadnjem času." – All About Romances"Če radi berete izjemne zgodovinske romance, ne morete mimo Anne Gracie."– Stephanie Laurens

Londonska plesna sezona je le stežka primerno... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Sebastian nujno potrebuje žensko, ki bo poskrbela za njegovi mlajši sestri, in zato išče zase nezapleteno in prizemljeno ženo. Anne Gracie: Moj popolni valček Zbirka Merridewove sestre 2 Londonska plesna sezona je le stežka primerno okolje za črno ovco visoke družbe.

Frederic Chopin - Spring Waltz. Glasba ogledov 197 dodan 12.

POVEZANE KNJIGE