Mogul

Mogul - Joanna Shupe | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joanna Shupe
DIMENZIJA
8,61 MB
IME DATOTEKE
Mogul.pdf
ISBN
2118019168381

OPIS

Privilegirani člani iz kluba starih in bogatih Newyorčanov se na družbeni lestvici nikoli ne morejo povzpeti dovolj visoko. Toda, ali je mogoče, da v zlati dobi New Yorka nekemu očarljivemu samskemu moškemu ljubezen pomeni več od družbenega vzpona?Kot lastnik uglednih državnih časopisov ima Calvin Cabot na voljo vsa sredstva, da se vdaja muhavi razbrzdanosti – in moč, da višji družbeni sloj spravi na kolena. Zato privoli, da bo pomagal obupani dedinji, ki jo pozna iz preteklosti, in ki ga prosi za pomoč … Vendar samo pod pogojem, da se njuni poti ne križata. Lillian Davies živi življenje večnih zabav in eksotičnih pobegov. A ko izgine njen brat, Lily ve, da kri ni voda, in pripravljena je narediti vse, da ga najde. Žal je edini, ki ji pri tem lahko pomaga, moški iz njene preteklosti, ki ga nikoli več v življenju ni hotela videti. Ali ga bo Lily lahko obdržala na varni razdalji dovolj časa, da bo rešila svojega brata in ohranila dobro ime …. tudi po tistem, ko se izkaže, da se trdovratnemu vplivnežu nikakor ne more upreti?

Mogul Textile will post all changes to the Policy on relevant internal and external websites. Singapore's smartest property portal Join the global Mogul.gg community and play in esports tournaments for glory, cash and prizes. JOIN FOR FREE.

Find another word for mogul. Mogul: a person of rank, power, or influence in a particular field. mogul 의미, 정의, mogul의 정의: 1.

POVEZANE KNJIGE