Kronika homo sapiensa

Kronika homo sapiensa - Marjeta Tivan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjeta Tivan
DIMENZIJA
11,97 MB
IME DATOTEKE
Kronika homo sapiensa.pdf
ISBN
6702045788582

OPIS

Popotnica in svetovljanka Marjeta Tivan je v literarne vode zabredla s prvencem Jaz, dedo in Wolfy: Vodnik po notranjem in zunanjem svetu. Svoj opus pa je tokrat obogatila z revolucionarno zbirko poučnih in pronicljivih kratkih zgodb, ki jih je zbrala pod skupnim naslovom Kronika homo sapiensa: Skrajno resne resnične zgodbe. Prav vsaka izmed njih je zaključena enota, parabola, ki od pozornega bralca zahteva nekaj več osebnega aganžmaja in premisleka. Varljivo zabavne zgodbe so začinjene z dodatnimi premisleki in izzivi, ki bralca ne peljejo po neki vnaprej določeni ustaljeni poti, so le odsunki v pravo smer, namigi za lažje razumevanje teh brezčasnih zgodb o človeku in družbi. Kaj pa boste kot bralec v teh parabolah odkrili, je odvisno predvsem od vas samih.Všečni in na trenutke nenavadni junaki se, vsak na svoj način, lotevajo izredno resnih filozofskih in družbenokritičnih tematik, ki pa so podane na bralcu prijazen in zelo slikovit način. Same po sebi vam lahko služijo kot nadvse dobrodošel priročnik, kako na preprost način najti globlje bistvo, ki se skriva v na videz povsem vsakdanjih prigodah in zapletih.

V Ljubljani so se vrstile zastrupitve, potrebovali so nujno medicinsko pomoč . Nove podrobnosti tragedije! ... Poglej Kronika homo sapiensa Marjeta Tivan Poglej Triglavske poti Samo Rugelj Poglej Iskanje izgubljenega zdravja Branko Gradišnik Poglej Skrivnost okrasne zaponke Agatha Christie Poglej Umori z monogramom Sophie Hannah Poglej Alamut Vladimir Bartol Poglej Moj Mihael Amos Oz Poglej Proces Franz Kafka Licence. Varljivo zabavne zgodbe so začinjene z dodatnimi premisleki in izzivi, ki bralca ne peljejo po neki vnaprej določeni ustaljeni poti, so le odsunki v pravo smer, namigi za lažje razumevanje teh brezčasnih zgodb o človeku in družbi.

Prav vsaka izmed njih je zaključena enota, parabola, ki od pozornega bralca zahteva nekaj več osebnega aganžmaja in premisleka. Marjeta Tivan : Kronika homo sapiensa Podrobnosti knjige. Humor in satira / e-knjige za otroke.

POVEZANE KNJIGE