Jutta Heim

Jutta Heim - Immanuel Mifsud | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Immanuel Mifsud
DIMENZIJA
6,13 MB
IME DATOTEKE
Jutta Heim.pdf
ISBN
1424236910389

OPIS

Roman Jutta Heim se osredinja na egocentričnega malteškega igralca, ki ga karakterizirajo uspešna kariera na odru, aktivno spolno življenje, a tudi vse bolj naraščajoče nezadovoljstvo s samim seboj. Po prisilni upokojitvi zaradi zdravstvenih težav in po smrti dolgoletne ljubice bi rad ponovno vzpostavil čustvene vezi s hčerjo, sestro in partnerico, a se tudi pomiril s svojo preteklostjo, v kateri je pomembno vlogo odigrala Jutta Heim, natakarica, ki jo je leta 1980 spoznal v Vzhodnem Berlinu in z njo preživel noč in ki ji je skozi trideset let pošiljal pisma, na katera pa mu ni nikoli odgovorila. O avtorju Immanuel Mifsud (1967), predavatelj na Univerzi na Malti, je vodilna oseb¬nost malteške književnosti. Objavil je več proznih in pesniških knjig. Za svoje delo je prejel številne nagrade, med drugim evropsko nagrado za književnost (2011) in nacionalno knjižno nagrado za prozo (2014).

View Jutta Heim's professional profile on Relationship Science, the database of decision makers. Jutta Heim; Jutta Heim. Naloži sliko.

F'Marzu 1980, Eric Xerri, attur famuż, kien Berlin tal-Lvant, Hemm issaħħar wara Jutta Heim, waintress ġo bar. Imma wara dak il-lejla ma ... www.e-emka.si, Roman Jutta Heim se osredinja na egocentričnega malteškega igralca, ki ga karakterizirajo uspešna kariera na odru, aktivno spolno življenje, a tudi vse bolj naraščajoče nezadovoljstvo s samim seboj.

POVEZANE KNJIGE