Jaz, Marco Polo

Jaz, Marco Polo - Huiqin Wang | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Huiqin Wang
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Jaz, Marco Polo.pdf
ISBN
4018929690099

OPIS

S knjigo Potovanja Marca Pola so zahodnjaki začeli spoznavati Vzhod. Spodbudila je hrepenenje po odkrivanju vzhodnih dežel in raziskovanja, kar je krepilo stike in kulturno izmenjavo med Vzhodom in Zahodom. Slovensko-kitajska slikarka Huiqin Wang je v slikanici predstavila zgodbo Polovega potovanja na Vzhod v dveh jezikih – ob njej bomo spoznavali Kitajsko, svilno pot in kitajski jezik.Ye Hao, veleposlanik LP Kitajske v SlovenijiSlikanico bodo z veseljem vzeli v roke tako otroci kot odrasli, saj nam avtorica skozi slikovite opise dogodivščin Marca Pola približa svet drugačnih, na prvi pogled oddaljenih kultur in svetov.Prof. dr. Jana S. Rošker, sinologinja

This self-catered villa has a private pool, a garden and free private parking. Jaz Makadi Oasis , Egypt, Hurghada, Makadi, 27.5.2021, All inclusive. späť.

Knjižnica na FB. Marsa Allam is partially open to travelers from Venice Marco Polo. Check our live COVID-19 map for travel restrictions, and to find out if you'll need to quarantine on arrival.

POVEZANE KNJIGE