In našel boš zaklad, ki spi v tebi

In našel boš zaklad, ki spi v tebi - Laurent Gounelle | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laurent Gounelle
DIMENZIJA
9,57 MB
IME DATOTEKE
In našel boš zaklad, ki spi v tebi.pdf
ISBN
5354028815702

OPIS

Vse se začne tistega dne, ko Alice, dinamična in drzna mlada ženska, znova sreča Jérémieja, prijatelja iz otroštva. Postal je podeželski duhovnik in zaupa ji, da je malodušen zaradi majhnega števila vernikov v svoji župniji. Alice, ateistka in svetovalka za komuniciranje, se odloči, da mu bo pomagala po svoje. Po sili razmer se torej poda v svet duhovnosti in raziskuje od krščanstva in hinduizma do daoizma in budizma, dokler ne odkrije še posebej vznemirljive univerzalne resnice. Resnice, ki zadeva človeka in je ključ do njegovega osebnega razvoja … Resnice, ki jo je cerkev utišala in se je v stoletjih izgubila …Laurent Gounelle nas v tem ganljivem in napetem novem romanu vpelje v privlačen svet in skupaj z njim odkrivamo, kaj človeku omogoča, da se dvigne v drugo razsežnost, kjer imajo njegova dejanja veliko moč, njegova radost pa je trajno stanje.Nov roman svetovno uspešnega francoskega avtorja Laurenta Gounella, avtorja kultne knjige Človek, ki je hotel biti srečen.

Zamišljal si boš, kako bi bilo, če bi imel vse možnosti tega sveta in se prepuščal domišljiji. darovi, ki jih odkrije v drugih. Vsak je v jedru to, kar išče.

Če iščeš osebe… si torej oseba; če iščeš skupnost, si že skupnost; če iščeš Boga, Njega, je kot da bi ga že našel, je že s teboj, v tebi. (A.

POVEZANE KNJIGE