Hočem te

Hočem te - Katy Evans | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Katy Evans
Hočem te.pdf

Zvezda podtalnih klubov pesti Remington Tate, nepremagljivi Šus, je uganka – tudi samemu sebi. V nekem trenutku prekipeva od energije, že v naslednjem pa se nanj spustijo temni oblaki in izgubi nadzor nad svojimi dejanji.A zdi se, da mu te oblake lahko končno razpiha fizioterapevtka Brooke Dumas. Ko jo je zagledal v nabito polni areni, je takoj vedel, da jo hoče in potrebuje kot puščava dež. Od takrat jo varuje in ljubi z vsem svojim bitjem. Tega boja ne namerava predati zlahka.

Hočem te zdaj, ni poti nazaj. čutim, kako vse v meni drhti..

Skupina je bila ustanovljena leta 1992, prvič pa so se predstavili na Melodijah morja in sonca 1993 s skladbo Vrni se, ki je postala njihova prva uspešnica.. Festivali.