Dvorišče vrtnic

Dvorišče vrtnic - Helen Pollard | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Helen Pollard
Dvorišče vrtnic.pdf
9524194308907

Toplo poletno sonce, prijetno ohlajeno belo vino, rogljicki ... Nic ne more pokvariti popolnega dopusta. Pa je res tako? Ko Emmy Jamieson prispe v La Cour des Roses – Dvorišče vrtnic, čudovit francoski penzion, komaj čaka na dva sproščujoča tedna, ki jih bo tam preživela s svojim fantom Nathanom. Njuna zveza je izgubila začetni žar in Emmy je prepričana, da so prav te počitnice tisto, kar potrebujeta, da znova oživita svoj ohlajeni odnos. Toda prtljaga še ni do konca razpakirana, ko Nathan že skoči v posteljo z Glorio, ženo lastnika penziona. Rupert, lastnik, je v šoku. Emmy nič manj. Prijetno francosko podeželje, prijazni ljudje, vonj sveže skuhane kave, omamno vroč vrtnar Ryan in še kaj bo vse, kar potrebuje njeno zlomljeno srce, da znova zasije kot poletno sonce. "Ta čudovita knjiga, začinjena s humorjem in ljudmi, s katerimi se lahko začutite. Čudovito in smeha polno poletno branje. Knjiga, ki si jo delite s prijatelji in jo predlagate neznancem." – Renita D'Silva "Čudovita zgodba o ljubezni, prijateljstvu, prebolevanju slabega razmerja in novih začetkih. Pokala sem od smeha." – For the Love of Books "Ta knjiga vam bo ogrela srce kot toplo sonce na oblačen dan. Jaz jo obožujem." – Shellyback Books364

Pollard, Helen. Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

Njuna zveza je izgubila začetni žar in Emmy je prepričana, da so prav te počitnice tisto, kar potrebujeta, da znova oživita svoj ohlajeni odnos. Predstavitev Opis artikla Helen Pollard: Dvorišče vrtnic . Ko Emmy Jamieson prispe v La Cour des Roses - Dvorišče vrtnic, čudovit francoski penzion, komaj čaka na dva sproščujoča tedna, ki jih bo tam preživela s svojim fantom Nathanom.