Duh česa

Duh česa - Miha Šalehar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Šalehar
DIMENZIJA
8,97 MB
IME DATOTEKE
Duh česa.pdf
ISBN
3804020749719

OPIS

Kakšen je pogled z obrobja Šentvida na utrjeno krožišče sredi Gaussovega griča, po katerem vozimo avte na lizing Boštjani in Mojce? O tem in o duhu časa v svojih besedilih neposredno in duhovito razmišlja Miha Šalehar. Njegove kolumne, ki jih, kot pravi sam, piše po sili razmer, da lahko plača alimente in fasado, so v zadnjih nekaj letih postale ene najbolj branih.Najboljša in nova neobjavljena besedila so zbrana v tejle knjigi.Uživajte!

Izbrane kolumne, ki jih je Miha Šalehar, prepoznaven radijski glas in svojčas tudi televizijski obraz, objavljal v spletni reviji Fokuspokus in v Financah, bodo marsikomu priklicale solze smeha na obraz. V Duhu česa Šalehar z veliko zajemalko humorja, zanj ... Pri Mladinski knjigi so namreč izdali knjigo zbirk njegovih (že objavljenih pa tudi neobjavljenih) kolumn Duh česa.

Tokrat so nekatere izbrane izšle v knjigi s parafraziranim naslovom "Duh česa". V knjigarni in kavarni Mladinske knjige danes ob 19. uri pričakujejo Miho Šaleharja.

POVEZANE KNJIGE