Čarovnica

Čarovnica - Camilla Läckberg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
8,20 MB
IME DATOTEKE
Čarovnica.pdf
ISBN
1966564977398

OPIS

Ko s posestva na obrobju Fjällbacke izgine štiriletna Linnea, to obudi tragične spomine. Pred tridesetimi leti je z istega posestva izginila majhna deklica, ki so jo pozneje našli mrtvo. Umorjeno. Takrat so obtožili trinajstletni dekleti, da naj bi jo ugrabili in ubili. Na sodišču so ju spoznali za krivi, vendar so ju pozneje zaradi mladosti izpustili. Ena od njiju zdaj živi mirno življenje v Fjällbacki, druga se kot slavna igralka prvič po tistem dogodku vrne v rodni kraj. Prebivalci Fjällbacke se v velikem številu odzovejo na iskanje Linnee in jo tudi najdejo. Golo, zraven istega gozdnega bajerja, kjer je bila najdena prva deklica. Po malem naselju se razširi strah. Bi lahko bilo v nevarnosti še več deklic?Patrik Hedström začne s sodelavci na policijski postaji Tanumshede preiskovati, ali obstajajo povezave med obema primeroma, na pomoč pa jim priskoči pisateljica Erica Falck, ki želi napisati knjigo o dogajanju pred tridesetimi leti. Preiskava odpre številne rane, začnejo se pritiski, strah prebivalcev pred neznanim pa dobi strašne posledice.Čarovnica je deseti roman v priljubljeni kriminalni seriji o Fjällbacki, ki jo piše ena najboljših avtoric psiholoških kriminalk in najbolje prodajana avtorica na Švedskem.

Igrajo: Georgia Lock, Joshua LeClair. Novice iz siol.net.

Čarovnica otroška roza je na voljo v le v eni velikosti in to je M (120-130 cm). Pozdrav, iščem zbirko knjig Marija Jurić Zagorka - ČAROVNICA Z GRIČA - vseh 10 knjig. Knjige sem pripravljena odkupiti po sprejemljivi ceni oz.

POVEZANE KNJIGE