250 pletenih vzorcev

250 pletenih vzorcev - Debbie Tomkies | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Debbie Tomkies
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
250 pletenih vzorcev.pdf
ISBN
1708772513994

OPIS

Radi pletete, pa ste se že naveličali gladkega, riževega in rebrastega vzorca? Bi radi svoje pletenine oplemenitili z nežnimi čipkami, zanimivimi reliefi in barvnimi vzorci? V tej knjigi jih boste našli kar 250, od gladkih, cikcakastih, zankastih in nagubanih vzorcev do bunkic, gubic in raznovrstnih prepletov. Vsi vzorci so predstavljeni z jasnimi fotografijami ter natančnimi navodili in shemami. Priročnik vam bo tudi svetoval, kako izbrati prejo in pletilke ter obvladati osnovne tehnike, brati sheme in kratice ter izbrati ustrezne vzorce za različne pletene izdelke. Priročnik vam bo tudi svetoval, kako: - izbrati prejo in pletilke ter obvladati osnovne tehnike; - brati sheme in kratice; - izbrati ustrezne vzorce za različne pletene izdelke.

Beremo domače avtorje. AudiBook Ženski kardigan - pletenje odprtih vzorcev (sheme z opisom) Če ne želite, da je kardigan popolnoma odprt, naredite vstavke: samo zadnji del, rokavi, sprednje črte.

; 25 cm. 250 pletenih vzorcev : zakladnica vzorcev za začetnike in mojstre Mladinska knjiga, 2018 a) Pletenje - Priročniki b) ročna dela c) pletenine d) vzorci USTVARJALNO leto : [več kot 40 projektov za vse letne čase] Mladinska knjiga, 2018 a) Ročne spretnosti - Knjige za otroke b) naredi sam c) letni časi d) ustvarjanje 75 SLIKARSTVO 250 pletenih vzorcev ' H Brez imena, Pletete zase in za otroke? Potem se boste MB pletenih Glavni junak knjige-brez imena-je I f 9 razveselili priročnika vzorcev za pletenje, *"»«»»«» vzorcev najstnik, ki bi počasi dozorel, ko mu ne bi, _ 4 ki je prava zakladnica vzorcev za začetni- srečnega otroštva nenadoma prekinil oče-T, ke m ... 250 pletenih vzorcev Pletete zase in za otroke? Potem se boste razveselili priroËnika vzorcev za pletenje, ki je prava zakladnica vzorcev za zaËetni-ke in za mojstre. Vsak izmed 250 vzorcev je predstavljen s fotografijo izdelka, shemo pletenja, natanËnimi navodili in predlo-gom za prejo.

POVEZANE KNJIGE