Usode, ki ločujejo

Usode, ki ločujejo - Veronica Roth | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Roth
DIMENZIJA
5,89 MB
IME DATOTEKE
Usode, ki ločujejo.pdf
ISBN
8035356137117

OPIS

Življenjema Cire Noavek in Akosa Keresetha vladata usodi, ki so ju jima ob rojstvu napovedali preroki. In temu, kar je človeku usojeno, ni mogoče ubežati. Akos je kljub svoji usodi – namenjeno mu je umreti v službi Cirine družine – zaljubljen v to neustrašno bojevnico. In ko njen oče Lazmet Noavek, neusmiljeni tiran, ki je veljal za mrtvega, ponovno zasede šotetski prestol, Akos verjame, da se njegov konec nezadržno bliža. Ko Lazmet zaneti barbarsko vojno, sta ga Cira in Akos odločena za vsako ceno ustaviti, četudi bi to lahko pomenilo, da bo Cira morala odvzeti življenje očetu, Akos pa žrtvovati svoje. V osupljivem preobratu pa odkrijeta, kako skrajno nepredvidljivo jima usoda kroji življenje. Usode, ki ločujejo je osupljiva zgodba o upanju in vztrajnosti, predstavljena s štirih zornih kotov osrednjih protagonistov odlične dvodelne fantazijske serije.Veronica Roth (1988) je priljubljena ameriška pisateljica, avtorica kratkih zgodb in romanov. Svetovno slavo je dosegla z mladinsko fantazijsko trilogijo Razcepljeni, ki jo je režiser Neil Burger v več delih prenesel na filmsko platno.

Moni Ovadia, pomemben sodobni intelektualec, ki je kot rdečo nit za svoje predstave in za svojo bogato in raznovrstno diskografsko in ... Naslov: Usode, ki ločujejo. - 2018 Število izposoj: 632 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Brezplačna revija o dobrih knjigah.

... Simpozij ob 130. letu železnice v (Dolnji) Lendavi.

POVEZANE KNJIGE