Uradna knjiga

Uradna knjiga - Keir Radnedge | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Keir Radnedge
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Uradna knjiga.pdf
ISBN
5499153508401

OPIS

Uradna knjiga svetovnega prvenstva v nogometu FIFA Rusija 2018 je izčrpen in verodostojen pregled največjega nogometnega turnirja. V njej je polno fotografij akcij in strokovnih analiz vsakega moštva, njegovih igralskih zvezdnikov in možnosti za uspeh na tekmovanju, zato je obvezno branje za navijače vsepovsod. V knjigi so tudi vodnik po vseh stadionih in gostiteljskih mestih, zgodovina svetovnega prvenstva in razpredelnica s tekmami, ki jo lahko izpolnjujete med tekmovanjem.

20 let kasneje, torej leta 1965, so se začela prva sodelovanja s tujimi državami.Leta 1968 so se odprli oddelki v Zagrebu.Leta 1974 je začel poslovati prvi knjižni klub v Sloveniji, imenovan Svet knjige.Leta 1990 je postala Mladinska knjiga delniška družba.Leto 2004 je zaznamoval začetek partnerstva z družbo Reader's Digest. Lora Klinc, življenjska sopotnica Primoža Rogliča: Knjiga - uresničitev otroških sanj Kilometer nič je naslov knjižnega prvenca Lore Klinc, življenjske sopotnice slovenskega kolesarja Primoža Rogliča. Uradna predstavitev knjige bo danes v Ljubljani, že v prednaročilu pa se je zanjo odločilo več kot tisoč ljudi. Zakon o splošnem upravnem postopku (ZUP).

Naslov: Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana E-naslov: [email protected] Telefon: 01 241 30 00 Brezplačna številka: 080 12 05. Blizu smo.

POVEZANE KNJIGE