Skrivnih sedem

Skrivnih sedem - Enid Blyton | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Enid Blyton
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Skrivnih sedem.pdf
ISBN
5487471145225

OPIS

Skrivnih sedem se v drugi knjigi poda na novo dogodivščino, ko slišijo, da je iz Miltonove graščine izginila dragocena biserna ogrlica. Druščina je namreč videla, kako je tat pobegnil, zato seotroci odločijo, da gredo po njegovih sledeh.

Kateri deli telesa so najbolj občutljivi na poljube in nežne dotike, se od posameznika do posameznika razlikuje. Med najbolj razvpite erogene cone sicer spadajo ... Sedem skrivnih, Enid Blyton; Secret seven Nov, se zapakiran paket.

Druščina je namreč videla, kako je tat pobegnil, zato se otroci odločijo, da gredo po njegovih sledeh. Te jih nenehno vodijo v napačno smer, nazadnje pa se znajdejo sredi pravega cirkusa! Skrivnih sedem 4 - na novi sledi .

POVEZANE KNJIGE