Razstrupimo in okrepimo jetra in žolč

Razstrupimo in okrepimo jetra in žolč - Nicole Schaenzler | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicole Schaenzler
DIMENZIJA
7,61 MB
IME DATOTEKE
Razstrupimo in okrepimo jetra in žolč.pdf
ISBN
8988117193138

OPIS

Če imamo težave z jetri in žolčem, se to odraža na našem zdravju in počutju - počutimo se, kot da nam močno primanjkuje energije. Jetra so naš najpomembnejši presnovni organ, ki ga lahko negujemo in krepimo z naravnimi zdravili, kot so zdravilne rastline, homeopatska zdravila in Schüsslerjeve soli, ter ustrezno prehrano. Priročnik vsebuje tudi štiritedenski program za učinkovito razstrupljanje jeter in izboljšanje presnove.

Mekan smeđocrveni organ, klinastog oblika i najveći organ u trbušnoj šupljini. Nalazi se sa desne strane trbušne šupljine ispod ošita.

Takšno živilo ali zdravilno zelišče je tudi ingver. Pri razstrupljanju so pomembni organi ki sodelujejo pri odvajanju strupov iz telesa, to so sečila, koža, jetra, želodec, črevesje, kri, limfa, vezivno tkivo, pljuča in bronhiji. Konec leta ste razvajali svoje brbončice, privoščili ste si tudi kakšen kozarček vrhunskega vina ...

POVEZANE KNJIGE