Pripadaš mi

Pripadaš mi - Katy Evans | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katy Evans
DIMENZIJA
10,29 MB
IME DATOTEKE
Pripadaš mi.pdf
ISBN
3040846542129

OPIS

Zvezda podtalnih klubov pesti Remington Tate, oboževani Šuš, naleti na žensko, ki mu je kos. Mlada fizioterapevtka Brooke Dumas, ki jo je najel, da bi mu pomagala pri poškodbah, v njem vzbudi prvinsko poželenje. Potrebuje jo kot zrak, ki ga diha.Brooke si ni predstavljala, da bo kdaj pristala z moškim, ki je izpolnitev sanj vsake ženske. A te sanje se razblinijo, ko ga naenkrat ne more več spremljati in podpirati na tekmovanjih, čeprav ravno zdaj najbolj potrebujeta drug drugega. Večja ko je fizična razdalja med njima, bolj jo razganja od vroče želje po njem. Ne preostane ji drugega, kot da se bori za ljubezen moškega, ki mu pripada z vsem svojim bitjem.

Opis oglasa ... Dragi mozgu, nedostajes mi... Today at 8:10 AM "Osećaš da mu pripadaš, da mu stalno nešto duguješ, pa kad se i dese tako loše stvari, ti razmišljaš kako on tebi želi dobro" "Osećaš da mu pripadaš, da mu stalno nešto duguješ, pa kad se i dese tako loše stvari, ti razmišljaš kako on tebi želi dobro" ′′ You feel you belong to him, that you owe him something all the time, so when such bad things happen, you think how he wants you well ′′ Nekaterim so prazniki ljubi, drugi začno okraševati vse mogoče še pred poslednjim mesecem v letu, mene pa čemernost potiska nekam vase.

Obujem čevlje z visoko peto.. Zakaj se registrirati? Registrirani uporabniki lahko ustvare svojo skupino tv kanalov, uporabljajp opomnik, sodelojejo v nagradnih igrah in forumih, ocenjujo filme, nanizanke in oddaje, pošiljajo zasebnih sporočil itd .. Svetujemo Vam, da delodajalca v najkrajšem možnem roku obvestite o Vaši nosečnosti, saj ko obvestite delodajalca pridobite status zaščitenega delavca. Delaodajalec Vas lahko v primeru nosečnosti odpusti samo s soglasjem inšpektorata za delo ali na podlagi izredne odpovedi. Pripadaš mi; Mine.

POVEZANE KNJIGE