Prekletstvo Morrigan Vran

Prekletstvo Morrigan Vran - Jessica Townsend | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Jessica Townsend
Prekletstvo Morrigan Vran.pdf

Morrigan Vran je zakleta. Ker se je rodila na prednočje, najnesrečnejši dan, na katerega se lahko otrok rodi, je postala grešni kozel za vse krajevne nesreče, od toče do srčne kapi – in kar je najhuje, njeno prekletstvo pomeni tudi, da ji je usojeno umreti ob polnoči na svoj enajsti rojstni dan.Toda ko Morrigan čaka svojo usodo, se prikaže nenavadni in izredni človek po imenu Jupiter Sever; in tik preden bi jo zgrabili lovski psi iz črnega dima in senčnati lovci na konjih, jo odpelje na varno v skrivno in čarobno mesto Nikdarje.Tam Morrigan odkrije, da jo je Jupiter izbral zato, da bi se potegovala za mesto v najprestižnejši organizaciji v mestu: Čudežnem društvu. Da bi jo starešine društva sprejeli medse, se mora pomeriti v štirih zahtevnih in nevarnih preizkušnjah, skupaj s stotinami drugih otrok, med katerimi se prav vsak ponaša z nekim neobičajnim talentom – edinstvenim darom, o katerem je Morrigan popolnoma prepričana, da ga nima. Če Morrigan želi za vedno ostati v varnem Nikdarju, mora uspešno opraviti vse preizkušnje, sicer bo morala zapustiti mesto in se spopasti s svojo pogubno usodo.Popolna izbira za ljubitelje Harryja Potterja in Neila Gaimana. Vratolomni zaplet in namišljeni svet ponujata svež pogled na čarobnost, ki bo pritegnila novo generacijo bralcev.

Prebrala sem ze vse mogoce od Johna Greena, Harryja Potterja, Vampirske akademije do Hise noci. Prekletstvo Morrigan Vran Učila International, 2018. M LEPOSLOVJE ZA 7.

Elif Shafak: Tri Evine hčere. Variante avtorjevega imena: Maligoj, Maša Mateja; Maligoj, Maša; Maligoj, Mateja Gosenice (Rondo vario) Otroci pri igri razvijajo fino motoriko in hitro reagiranje. Igra ponuja spoznavanje in utrjevanje barv in oblik.