Pasji smisel življenja

Pasji smisel življenja - W. Bruce Cameron | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
W. Bruce Cameron
DIMENZIJA
3,92 MB
IME DATOTEKE
Pasji smisel življenja.pdf
ISBN
8955255043760

OPIS

Pasji smisel življenja je roman z vrha lestvice branosti New York Timesa. V središču ganljive in presenetljive zgodbe je predan in zvest pes, ki najde smisel svojega pasjega življenja v življenjih ljudi, ki jih uči smeha in ljubezni.Topel in pronicljiv, pogosto pa tudi strašno duhovit roman ni le čustvena in zabavna zgodba o številnih življenjih nekega psa, temveč tudi ubeseden pogled s pasje perspektive na človeške odnose in neuničljive vezi med človekom in njegovim najboljšim prijateljem. Ta ganljiva, lepa in domiselna zgodba nas uči, da ljubezen nikoli ne umre, da so najboljši prijatelji vedno z nami in da se vsako bitje na Zemlji rodi s smislom in poslanstvom.

Gaja Pöschl, iz oddaje Gremo v kino na 3. programu Radia Slovenija (ARS).

ki smisel svojega obstoja najde skozi življenja ljudi, ki jih nauči smejati se in ljubiti. Skozi pet desetletij nas en sam glas - glas neutrudnega psa - vodi po navdušujoči in poživljajoči poti, ki bo blizu vsakomur, ki je kdaj koli imel ... Kaj je smisel življenja psov? Ugajati in ustreči ljudem.

POVEZANE KNJIGE