Odgovor

Odgovor - Allan Pease, Barbara Pease | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Allan Pease, Barbara Pease
DIMENZIJA
8,76 MB
IME DATOTEKE
Odgovor.pdf
ISBN
9757260794279

OPIS

Če imate v življenju polno vprašanj, boste potrebovali ODGOVOR ...Ko sta Allan in Barbara Pease doživela katastrofo, sta se zatekla k znanosti, da bi ugotovila, kako neuspeh preoblikovati v uspeh. Odkrila sta nove raziskave o možganih, ki kažejo, kako lahko ponovno programirate svoj način razmišljanja, tako da boste še bolj osredotočeni in da boste videvali priložnosti namesto težav. V Odgovoru avtorja iskreno in zabavno delita svoje izkušnje in vam pokažeta, kako zaživeti tako, kot hočete.Odgovor:obravnava nove znanstvene raziskave o sposobnosti možganov, da so gibalo uspeha,pomaga vam narediti prvi korak proti spremembam in k temu, da se odločite, kaj v življenju dejansko hočete,vlije vam samozavest, da si postavite cilje in spremenite svojo službo, razmerje ali življenjski slog ter si tako zastavite pravo smer v življenju.Če želite spremeniti razmere, v katerih ste, vendar potrebujete pomoč pri prvem koraku, vam bo ta knjiga pokazala, kako ugotoviti, kaj hočete v življenju, potem pa to izpeljati.Allan in Barbara Pease, avtorja knjig Govorica telesa in Zakaj moški lažejo in ženske jočejo, sta svetovno znana pisca priročnikov. Napisala sta že osemnajst uspešnic, ki se redno uvrščajo na prva mesta lestvic branosti, njune knjige pa so prevedene v petinpetdeset jezikov.

Malo bolj nerodna je zadeva glede vprašanja. odgôvor <-a, -a, -i> SAM. m.

Sporočilo ob odsotnosti (poznano tudi kot "sporočilo 'sem iz pisarne'" ali"sporočilo 'sem na dopustu'") je samodejno sporočilo, ki ga ustvari poštni strežnik kot odgovor na dohodna sporočila. Uporablja se za obveščanje ljudi, ki vam pošiljajo e-pošto, da ste odsotni. odgovor.

POVEZANE KNJIGE