Nosorog prihaja

Nosorog prihaja - Heinz Janisch | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heinz Janisch
DIMENZIJA
7,91 MB
IME DATOTEKE
Nosorog prihaja.pdf
ISBN
7828327894284

OPIS

Nosorog bi bil rad lahek kot ptič, mali ptič pasi želi trdnosti nosoroga. Tako oba hrepenitapo drugačnosti, obenem pa je vsak dobernatanko tak, kot je.

Trda vezava, 21 x 28 xm, 24 strani. PRIHAJA!!! Leseni nosorog (dolžina cca 21 cm) ročno delo. Blagovna znamka: Šifra: 987987 Razpoložljivost: Na zalogi.

Njegova smrt je krut simbol človeške brezbrižnosti za naravo in je razžalostila vse, ki so ga poznali," so sporočili iz živalskega vrta Dvur Kralove. Dodali so, da bodo izkoristili ta položaj in razvoj znanosti, da se ohrani kritično ogrožene vrste. Pikici pojasni, da prihaja iz Čokolandije, dežele, kjer čokolada raste na drevesih - to bo že morala biti Afrika! Miška Ingolf in Frederik si jo zelo želita obiskati, dedek pa jo k sreči pozna kot lasten žep.

POVEZANE KNJIGE