Nekoč angel

Nekoč angel - Teresa Medeiros | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teresa Medeiros
DIMENZIJA
3,18 MB
IME DATOTEKE
Nekoč angel.pdf
ISBN
4593119801364

OPIS

Trnuljčico prebudi poljub pridaniča ... Po tem, ko je zavrnil dediščino in vojvodski naziv, je odšel na Novo Zelandijo. Zadnja stvar, ki jo je pričakoval na neokrnjeni obali rajskega otoka, je bila na pesku speča lepotica, zvita kot dete v siju mesečine. Njegov težko pridobljeni mir je tako dodobra pretreslo bitje s skrivnostno preteklostjo. Osirotela in oropana dediščine je Emily Claire Scarborough prejadrala pol sveta, da bi našla moškega, ki je obljubil njenemu očetu, da bo po njegovi smrti skrbel zanjo. Potem pa jo je pustil osamljeno v neki angleški šoli. Odločena je, da ji bo plačal za vsa ta leta samote – in to ne kar tako, pač pa s svojim srcem. "Od humorja do pustolovščine, od ganjenosti do strasti, od nežnosti do čutnosti. Teresa Medeiros piše redke ljubezenske zgodbe, ki jih bralke toplo sprejmejo." – Romantic Times "Če iščete odlično pisateljico, ki bi jo dodali svojim najljubšim, potem morate poskusiti z romanom Nekoč angel Terese Medeiros." – Heart to Heart "Čudovita pustolovščina, ki je ne želite zamuditi." – Affaire de Coeur

Takrat bom vedel, da odhajam. Odhajam domov.

Kristín Steinsdóttir. Na obhodih se tako dolgo ni pojavljal skupaj s "parklji", ki so jih ponekod imenovali kar "šmkvavži". Parklji so namreč starejši od Miklavža in so še del poganskega izročila.

POVEZANE KNJIGE