Ne ni dovolj

Ne ni dovolj - Naomi Klein | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Naomi Klein
DIMENZIJA
5,30 MB
IME DATOTEKE
Ne ni dovolj.pdf
ISBN
5084869893845

OPIS

Pes je res žival, ki potrebuje gibanje, a ne v tolikšni meri, kot si ljudje predstavljamo in ne toliko, kot priporočajo nekateri strokovnjaki. ne, ni res, da drugi niso dovolj dobri ... ampak ti imaŠ previsoka priČakovanja! ☝️ spusti se na zemljo, tako ne boŠ naŠla ljubezni! 路‍♀️ Za katerikoli proces v življenju je pomembno, da si v prvi vrsti želimo neke spremembe, da jo razumemo, ampak zgolj razumeti ni dovolj, treba je potem tudi delati.

torej ne samo seštevek, temveč kar zmnožek vseh teh tematik, ki jih je obdelovala v minulih dveh desetletjih. V svoji aktivistično in urgentno spisani knjigi (Naomi Klein je svoje prejšnje knjige pisala po več let in jih ... Ko šok ob Trumpu kot predsedniku nadomestita jeza in odločnost za boj, postane Ne ni dovolj nujno branje za porajajoča se gibanja.

POVEZANE KNJIGE