Najlepši kraji na svetu

Najlepši kraji na svetu - Derek Barton, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Derek Barton, ... [et al.]
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
Najlepši kraji na svetu.pdf
ISBN
8030579230872

OPIS

100 najzanimivejših, najskrajnejših in najbolj neverjetnih kotičkov našega planeta po izboru uredništva Reader\'s Digest. Pridružite se čarobnemu potovanju po najznamenitejših delih sveta, od španske utrdbe Alhambra in svetišča Abu Simbel v starodavnem Egiptu ter od japonske svete gore Fudži do slovitega mostu Golden Gate v San Franciscu. V knjigi s čudovito slikovno opremo in z vsemi ključnimi podatki pa so nanizani tudi mnogi, manj slavni, vendar nič manj osupljivi cilji te poti: odmaknjeni otoki, čudovita mesta na vrhu gora, slikovite tržnice, eksotični templji, mrzli ledeniki in razkošni vrtovi ter celo tovarne, svetilniki in premogovniki. 100 najbolj navdihujočih krajev na svetu vas bo razvedrilo in poučilo, predvsem pa bodo ti biseri spremenili način, kako gledate na svet in njegova stotera čudesa.

Šempeter v Savinjski dolini. Najlepši turistični kraji v Sloveniji.

Na drugem mestu so Ferski otoki, arhipelag 18 otokov v severnem delu Atlantskega oceana, med Norveško in Islandijo, tretji pa je nacionalni park Grand Teton v ameriški zvezni državi Wyoming. najlepši kraj na svetu ? Melisa Isakoski, pred 8 let @ Razglednice. Deli.

POVEZANE KNJIGE