Najlepše stvari so zastonj

Najlepše stvari so zastonj - Igor Drnovšek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Igor Drnovšek
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Najlepše stvari so zastonj.pdf
ISBN
4562418047013

OPIS

Nekatere besede se nam za vedno zasidrajo v spomin in kot molitev odzvanjajo v ušesih: »Veš, najlepše stvari na tem svetu so zastonj. Le nekaj truda zahtevajo.« Te besede, ki jih je avtor slišal še v obdobju svoje mladosti, ga še danes ženejo k iskanju vselej novih doživetij v naravi. Vodnik je namenjen vsem, ki v naravi (bolj ali manj) aktivno preživljajo svoj prosti čas, pa tudi tistim, ki tega ne počnejo, pa bi si želeli. Prvi bodo v njej morda našli nekaj novih idej, druge pa bo morda avtor spodbudil, da naredijo svoj prvi korak k naravi. Prek 40 poti tako ni namenjenih obiskom znanih krajev in osvajanju velikih vrhov, pač pa nas usmerjajo k manj znanim zanimivostim, prezrtim krajem, igrivim doživetjem. Predvsem tistim, ki so navadno le dodatek k nedeljskemu izletu. A izkušnje družinskega pohodništva so avtorja opomnila, da so otroci uživali tudi kje drugje, ne le na vrhu gore, ki jo je izbral za nedeljski izlet. Pomembno je, da včasih prisluhnemo otrokom, ki hodijo ob nas, in tistim koščkom otroka, ki še vedno tli v nas, pa je morda malce zaspal in ga je treba le prebuditi.

uri v Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik. Igor Drnovšek: Najlepše stvari so zastonj. Ob izidu knjige Najlepše stvari so zastonj vabljeni na pogovor z avtorjem Igorjem Drnovškom, geografom in pevcem, po srcu pa - kot se je opisal sam - »potrošnikom nematerialnih dobrin«.

november 2018 / 19:09 »Obstajajo misli, ki imajo v mojem spominu svoje mesto zagotovljeno. Njihov rok trajanja je očitno neomejen. Knjiga Najlepše stvari so zastonj avtorja Igorja Drnovška ponuja vpogled v edinstvena doživetja slovenske narave.

POVEZANE KNJIGE