Moja srečna dieta

Moja srečna dieta - Tom Kerridge | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Kerridge
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Moja srečna dieta.pdf
ISBN
5066069039679

OPIS

Tom Kerridge se je kot kuharski mojster, ki je nenehno v pogonu, dobro zavedal, da se bo držal le diete, ki mu bo dovolila jesti resnično slastno hrano. Najprej se je odpovedal alkoholu, nato pa začel sestavljati jedilnik z jedmi z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ki pa spodbujajo sproščanje dopamina, hormona sreče. Med njimi so njemu ljuba živila kot jajca iz proste reje, kakovostno meso, mastne ribe, artičoke in listnata zelenjava, zato se niti za hip ni počutil prikrajšanega in ni čutil lakote. Ker je v treh letih izgubil 70 kilogramov, je ljudi zanimalo, kako mu je to uspelo. Odgovor se skriva v tej knjigi.

Vabljeni na Emka.si. Med njimi so tudi tista, ki spodbujajo proizvodnjo dopamina. Povrhu pa ima poln in močen okus,« pravi Tom Kerrige, avtor knjige Moja srečna dieta, kako shujšati z malo ogljikovimi hidrati in ostati srečen.

letu železnice v (Dolnji) Lendavi. Beremo domače avtorje.

POVEZANE KNJIGE