Moja abeceda

Moja abeceda - Žiga X. Gombač | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga X. Gombač
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Moja abeceda.pdf
ISBN
6459852454789

OPIS

V knjigi Moja abeceda bodo mladi bralci ob posameznih črkah spoznavali živahen vsakdanjik dveh junakov, Marka in Gaje. Njunega sveta ne sestavljajo samo običajne besede – ob črki Č tako ne pomislita najprej na čokolado, ampak na ČU-ČU-ČU, kot se oglaša vlak, in ob črki H ne na hišo, ampak na HA-HA-HA, ker se rada smejita. Prizori kar kličejo k pogovoru in interakciji med staršem in otrokom, knjiga pred vami pa je tako vse prej kot klasična abecedna knjiga.Že uveljavljeni tandem Mitrevski-Gombač se je lotil še ene zanimive in razgibane slikanice. Moja abeceda se abecede inovativno loteva z rabo medmetov, ilustracije, ki spremljajo besedilo, pa skrivajo še marsikatero podrobnost. Otroci se bodo zabavali med iskanjem sličic predmetov in živali, ki se začnejo s črko, ki je predstavljena, in so spretno umeščene v celostranske ilustracije prizorov iz življenja Marka in Gaje.

Set nalepk MOJA PRVA ABECEDA vsebuje slovensko abecedo velikih tiskanih črk in nalepke s sliko besede, ki se začne na določeno črko. Otrok preko igre spoznava črke in jih povezuje s pravilnimi slikami.

Oblikovanje je pripravljeno tako, da je kompletek primeren tako za fante, kot tudi za punce! Uporablja slikovno uprizoritev besed, ki je otrokom blizu in si zato hitreje zapomnijo črke. Moja prva abeceda, abakus in ura otroka uči abecedo in ga zabava hkrati. Primerno za otroke od 3.

POVEZANE KNJIGE