Mastno je slastno

Mastno je slastno - Martina Slajerova | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martina Slajerova
DIMENZIJA
9,72 MB
IME DATOTEKE
Mastno je slastno.pdf
ISBN
2957730651190

OPIS

Maščobe redijo? Ne bo držalo. V resnici so odvečni kilogrami in presnovna obolenja, kot je sladkorna bolezen, največkrat povezani s pretiranim uživanjem ogljikovih hidratov.Z uravnoteženimi obroki, ki vsebujejo malo ogljikovih hidratov in več maščob (LCHF – Low Carb High Fat), zmanjšamo hrepenenje po sladkem in prenajedanju nasploh, oklestimo odvečne maščobne blazinice in tako poskrbimo za zdravje.Za vse, ki želijo preizkusiti prednosti prehrane LCHF in ketoprehrane, njene strožjerazličice, ali pa iščejo nove zamisli za jedi, je tu 100 slastnih ekspresnih receptov za vsak dan (zajtrki, malice, prigrizki, kosila, večerje, pijače in sladice …). Gre za jedi iz običajnih dostopnih živil, pripravljene s preprostimi postopki, zato so primerne tudi za ljudi, ki imajo premalo časa za kuhanje. Za ketojedi so navedena natančna razmerja kalorij iz maščob.

Naše telo vsekakor potrebuje maščobe, ampak kakovostne in polnovredne in ne v takšnih količinah, ki smo jih navajeni uživati. Mastno lasišče? Prva pomoč je na poti. Zagotovo poznate zgodbo, ki vam jo bomo povedali.

Kupite v naših trgovinah V trgovini Kupite v spletni trgovini Emka.si Kupite ugodneje v klubu Svet knjige Kupite prek telefona 080 12 05. Podrobnosti o izdelku; Mastno je slastno, Martina Slajerova.

POVEZANE KNJIGE