Lisica Nogavica

Lisica Nogavica - Dr. Seuss | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dr. Seuss
DIMENZIJA
6,84 MB
IME DATOTEKE
Lisica Nogavica.pdf
ISBN
7618932556024

OPIS

Zdaj pa naprej.Tiki in taki, poglej!No, le poskusi,naj jezik se brusi.Pesmi dr. Seussa so ritmične, preproste in polne humorja. Spodbujajo igro z besedami in poustvarjanje. Ravno zato so namenjene tudi bralcem začetnikom. Theodor Seuss Geisel (1904– 1991), bolj znan kot dr. Seuss, je neizmerno priljubljen ameriški pisatelj in ilustrator. Njegove knjige spadajo med klasiko svetovne mladinske književnosti. Prevedene so v več kot štirideset jezikov in so doživele številne adaptacije – risanke, muzikali, televizijske nanizanke, filmi … Za svoje delo je prejel številne nagrade.

Ravno zato so namenjene tudi bralcem začetnikom. Theodor Seuss Geisel (1904-1991), bolj znan kot dr.

Eden največjih zaslužkarjev po smrti Pri Mladinski knjigi so izšla knjižna dela Zelena jajca in krača, Muc kapuc in Lisica nogavica, vsa tri veljajo za klasična dela v svetovni mladinski književnosti.. Izšla v 650 milijonih izvodov Knjige so za ameriške otroke to, kar sta za slovenske na primer Sapramiška ali Maček Muri.Prevedene so v več kot 40 jezikov in so izšle v kar 650 milijonih izvodov, so zapisali pri Mladinski ... Pri nakupu otroških hlačnih nogavic lahko izbirate med naslednjimi velikostmi: 56 - 62 cm - primerno za otroka starega med 0 Lisica (Vulpini), jedno od dva glavna tribusa potporodice Caninae.

POVEZANE KNJIGE