Ko je Dan = Quand c'est le Jour = When it is Day

Ko je Dan = Quand c'est le Jour = When it is Day - Simona Sanaren | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simona Sanaren
DIMENZIJA
8,38 MB
IME DATOTEKE
Ko je Dan = Quand c'est le Jour = When it is Day.pdf
ISBN
5103648846583

OPIS

Pesniška zbirka Ko je Dan velja za mednarodni umetniški projekt, katerega avtorji, soavtorji in prevajalci so različnih narodnosti in religij ter se osebno niso nikoli vsi srečali. Napisana je v treh jezikih: slovenskem, angleškem in francoskem. Posebna pa je tudi v tem, da poleg desetih pesmic in privlačnih ilustracij vključuje tudi didaktične vaje za vsako pesem.Avtorica pesmic je Zasavka Simona Sanaren, pod ilustracije pa se je podpisal Tunizijec Bader Klidi.

As day comes (x2) Oh, oh, oh, think of me. Contextual translation of "c'etai quand ton jour j" into English. Human translations with examples: dday, dday, dday, day d, day 1, 1st day j, dday onwards. Jean Charles Le Sager Auteur Compositeur interprète Sacem France Album " Lame de fond" C'est quand même bien plus cool de se comparer à des fruits qu'à des bouts de+ tissus un peu crados.

Posts. BADER KLIDI ART added 2 new photos to the album: Traditional art.

POVEZANE KNJIGE