Enciklopedija vesolja

Enciklopedija vesolja - Biswa Choudhury | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Biswa Choudhury
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Enciklopedija vesolja.pdf
ISBN
4639198302687

OPIS

Vesolje sestavlja vse, kar obstaja, Zemlja pa je edini prostor v vesolju, za katerega vemo, da na njem obstaja življenje.Ali veš, da se vesolje še vedno širi s svetlobno hitrostjo?Ali veš, da je v vesolju približno 27 galaksij na vsakega prebivalca sveta?Ali veš, da bosta galaksija Rimska cesta (kamor spada Zemlja) in Andromeda trčili čez približno 2 milijardi let in da bo trk trajal približno 5 milijard let?V enciklopediji vesolja izveš tudi, koliko planetov izven Osončja smo že odkrili in na kateri planetu bo človek v bližnji prihodnosti najprej poletel.

Primerjaj izdelek (0) Razvrsti po: Prikaži: Človeško telo 3D. 24.99€ Zabaven in interaktiven vir informacij za vse, ki bi radi spoznali zanimivosti človeškega telesa.

Knjiga je primerna za otroke od 3. leta dalje. Zakaj? Enciklopedija je izčrpna slikovna enciklopedija, ki ponuja odgovore na mnoga otroška vprašanja na temo vesolja, znanosti, zgodovine, rastlin, živali in človeškega telesa.

POVEZANE KNJIGE