Elementi

Elementi - Jack Challoner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jack Challoner
DIMENZIJA
7,5 MB
IME DATOTEKE
Elementi.pdf
ISBN
9982508862303

OPIS

Kaj imata skupnega Taj Mahal in naše okostje? Kaj pa Eifflov stolp in naša kri? Ulične svetilke, ki nam osvetljujejo pot ponoči, in sol v naši hrani?Odgovori so kalcij, železo in natrij – vsi so elementi. Ustvarjeni so bili ob velikem poku in v supernovah ter so s spojinami, katerih del so, ustvarili naše Osončje, planet, na katerem živimo, zrak, ki ga dihamo, vodo, brez katere ne moremo živeti, in beljakovine, ki so bile ključne za nastanek življenja. V tej knjigi so zapisane vse osnovne informacije o vsakem od 118 elementov.Nekateri, kot so ogljik, kisik in aluminij, so nam dobro poznani; drugi, kot sta gadolinij in telur, ne. Znotraj knjige boste našli ključne informacije o vseh elementih, pomembne spojine, ki jih tvorijo, njihove možnosti uporabe in osupljive zgodbe o njihovih odkritjih. Našli boste tudi jasno in natančno razlago o tem, kaj element sploh je, kako in zakaj so elementi razporejeni v periodnem sistemu in razlago o strukturi atomov, ki gradijo vse okrog nas.

Dodajte prostorne kuhinjske omarice, da vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora. moderne kuhinje kuhinjski elementi kuhinjske omarice izris kuhinje mömax - In takoj je videti bolje Elementi mazalne tehnike.

Doživeli so izredno veliko število ... osnovni elementi odbojke: - ZGORNJI ODBOJ = Pri zgornjem odboju je pomembno, da igralec pride pod žogo z dvignjenimi rokami (v obliki trikotnika) in rahlo pokrčenimi nogami. Nato pa se počasi vzravna in odbije žogo. ELEMENTI has unique experience in the global market and is dedicated into building long term relationships with it's partners to improve design, quality and profitability.

POVEZANE KNJIGE