Eden od nas laže

Eden od nas laže - Karen M. McManus | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen M. McManus
DIMENZIJA
9,19 MB
IME DATOTEKE
Eden od nas laže.pdf
ISBN
6167911753244

OPIS

Kaj se zgodi, ko se pet učencev znajde v istem razredu in samo štirje pridejo ven živi?Bodite pozorni in morda boste razrešili uganko.Pet dijakov gimnazije Bayview mora po pouku v šolski pripor.Bronwyn, odličnjakinja, kandidatka za prestižno univerzo Yale. Addy, lepotička, plesna kraljica in najpriljubljenejša dijakinja na šoli. Nate, prestopnik, na pogojni kazni zaradi preprodajanja drog.Cooper, športnik, zvezdniški igralec bejzbola in šolska legenda.Simon, obstranec, stvaritelj aplikacije z opravljivo vsebino o skrivnostih dijakov.Samo Simon iz razreda ne pride živ. Med priporom umre zaradi alergijske reakcije. In kot ugotavljajo preiskovalci, njegova smrt ni bila naključje. Umrl je v ponedeljek, v torek pa je nameraval razkriti sočne skrivnosti o preostalih štirih dijakih, ki so bili v razredu z njim, zato so vsi štirje osumljeni umora. Ali pa so popolni grešni kozli, ker je tako načrtoval morilec, ki je še vedno na prostosti?Vsi imajo skrivnosti, je tako? Vprašanje pa je, kako daleč bi šli, da bi jih prikrili.

Naslov izvirnika: One of us is lying. Prevod: Minka Ožek.

Mladinska uspešnica Eden od nas lažese začne, ko učitelj po pouku pet dijakov zadrži v priporu. Simon iz učilnice ne pride živ.

POVEZANE KNJIGE