Dnevi cesarjev

Dnevi cesarjev - Simon Scarrow | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Scarrow
DIMENZIJA
6,53 MB
IME DATOTEKE
Dnevi cesarjev.pdf
ISBN
5176715034644

OPIS

RIM, 54. N. ŠT.Cesar Klavdij je mrtev. Zavlada Neron. Toda tudi Britanik se poteguje za prestol. Pripravlja se obračun.Ko se prefekt Kato in centurion Makro vrneta z vojnega pohoda, v Rimu vre, onadva pa si želita samo preprostega vojaškega življenja, da bi se bojevala skupaj s hrabrimi in zvestimi možmi. Toda Kato je s pogumom in vodstvenimi sposobnostmi vzbudil pozornost strank, ki se bojujeta za prevlado in ki ju v prizadevanjih, da ga pridobita na svojo stran, nič ne zaustavi. Da bi preživel, mora Kato igrati premeteno in se zanesti na pomoč edinega človeka v cesarstvu, ki mu lahko zaupa: Makra.Moč upornikov narašča, mogočne figure iz ozadja pa premikajo legionarje in pretorijance kot šahovske figure po plošči. Politična spletka se sprevrže v dokončen vojaški obračun in nasprotujoče si sile se zavedajo, da poražence čaka samo smrt. Se je mogoče izogniti državljanski vojni? Prihodnost cesarstva je v Katovih rokah …

Poznan kot vrhunska dobrota je bil tartuf znan že v času mezopotamskih vladarjev, rimskih cesarjev, ... Na osnovni šoli so se pričeli antični dnevi za učence razredne stopnje. Pri dan so se v antiko podali učenci tretjih razredov.

december - Cesarjev rojstni dan (Tenno Tanjobi) Praznik rojstnega dneva sedanjega japonskega cesarja Akihita. Vam je članek všeč? Delite povezavo: One response to "Japonski državni prazniki in tradicionalni letni dogodki" Venet says: October 1, 2009 at 10:00 pm. Simon Scarrow knjige: najboljše avtorja (Gladiator, Centurion, Legija, Orli in prerokbe, Kamnita srca, Igra s smrtjo, V znamenju orla, Orli na pohodu, Ko orli lovijo, Orli in volkovi, Orlov plen, Orli v puščavi, Cesarska straža, Krvavi krokarji, Brata v krvi, Temne sile Britanije, Nepremagljivi rimski orli, Dnevi cesarjev) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. 05.03.2021 23:07 - Ljubljana, Cesta dveh cesarjev, med Cesto v Mestni log in Barjansko cesto, popolna zapora, rekonstrukcija ceste v sklopu aglomeracij, do 30.

POVEZANE KNJIGE