Dekle, ki je pisalo s svilo

Dekle, ki je pisalo s svilo - Kelli Estes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kelli Estes
DIMENZIJA
9,3 MB
IME DATOTEKE
Dekle, ki je pisalo s svilo.pdf
ISBN
8052340691602

OPIS

Sijajen in napet prvenec Kelli Estes, navdihnjen z resničnimi dogodki, je ganljiva zgodba dveh žensk, odločenih, da bosta ravnali pravInara Erickson raziskuje otoško posestvo pokojne tete, ko v hišnem skrivališču odkrije dovršeno izvezen kos blaga. Ko plast za plastjo razkriva njegove skrivnosti, se njeno življenje preplete z življenjem Mei Lien, kitajskega dekleta, ki so jo stoletje prej skrivnostno izgnali od doma. Skozi zgodbe, ki jih Mei Lien pripoveduje s svilo, Inara odkrije tragično resnico, ki bo globoko pretresla njeno družino – in jo postavila pred nemogočo izbiro.»Dekle, ki je pisalo s svilo je čudovita zgodba, ki me je večkrat spravila v solze in ki priča o vzdržljivosti človeškega duha in srca. Močan prvenec, ki dokazuje, da lahko niti, ki spletajo naša življenja, kljubujejo času in vsakršnim spremembam ter za večno povežejo naša srca.«Susanna Kearsley, avtorica prodajnih uspešnic New York Timesa

Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat! Nagradna igra poteka od 23. do 25.

Ko plast za plastjo razkriva njegove skrivnosti, se njeno življenje preplete z življenjem Mei Lien, kitajskega dekleta, ki so jo stoletje prej ... Vabimo vas na prvo srečanje 8. sezone bralnega kluba Dobrevoljci ob knjigi meseca DEKLE, KI JE PISALO S SVILO.

POVEZANE KNJIGE