Anekdote o slavnih osebah

Anekdote o slavnih osebah - Petar Bučević, Ninoslav Kunc | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petar Bučević, Ninoslav Kunc
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Anekdote o slavnih osebah.pdf
ISBN
2853186389774

OPIS

Benjamin Disraeli, britanski državnik in pisatelj, je nekoč dejal:"Ko o človeku prenehajo krožiti anekdote, je čas, da se le-ta umakne iz javnosti." Lahko bi rekli, da ni znane osebnosti, o kateri ne bi vedeli nekaj anekdot.Mnoge se pogosto navezujejo na njihova dejanja ali biografijo. Naj naštejemo le nekaj imen, ki bodo zagotovo pritegnile vašo pozornost: Aleksander Veliki, Kleopatra, Marco Polo, Leonardo da Vinci, Isaac Newton, Wolfgang Amadeus Mozart, Napoleon Bonaparte, Nikola Tesla, Albert Einstein, Charlie Chaplin, Pablo Picasso, Alfred Hitchcock, itd.

Mnoge se pogosto navezujejo na njihova dejanja ali biografijo. Anekdote o slavnih osebah ... "Ko o človeku prenehajo krožiti anekdote, je čas, da se le-ta umakne iz javnosti." Lahko bi rekli, da ni znane osebnosti, o kateri ne bi vedeli nekaj anekdot.

Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Želim več informacij povedal sem mu o svoji jezi in jeza je popustila. Bil sem besen na svojega sovražnika, molčal sem in moja jeza je naraščala.

POVEZANE KNJIGE