Znebimo se polžev

Znebimo se polžev - Robert Sulzberger | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Sulzberger
DIMENZIJA
9,58 MB
IME DATOTEKE
Znebimo se polžev.pdf
ISBN
4325647667532

OPIS

Sklicevanje na naravno ravnovesje, ki ga je porušil prav vrtičkar z nepremišljenimi posegi, ne zadošča več. V domačih vrtovih je ravnovesje zaradi polžev pošteno zamajala zlasti razmnožitev španskegalazarja, ki je bil nedavno običajnejši v južni Evropi. Ceno za to pa mora zdaj plačati vrtičkar: vrtičkar, ki pri svojem delu upošteva načela ekološke pridelave, še toliko bolj kot drugi, saj nekatere njegove metode celo spodbujajo naselitev polžev.V tem priročniku boste našli tako praktične kot tudi strokovne nasvete za uspešen lov na polže:• 55 najučinkovitejših metod za boj zoper invazijo polžev• preprečevalni in odvračalni ukrepi• od običajnih pripravkov do postavljanja ovir in biopripravkov• rastline, ki polžem ne teknejo• preventivni zasaditveni in gojitveni ukrepi• naravni sovražniki polžev• primerna nega rastlin…Kar nekaj je možnosti, da se uprete tem vrtnim požeruhom.

... Znebimo se polžev Avtor: Robert Sulzberger Sklicevanje na naravno ravnovesje, ki ga je porušil prav vrtičkar z nepremišljenimi posegi, ne zadošča več. V domačih vrtovih je ravnovesje zaradi polžev pošteno zamajala zlasti razmnožitev španskega lazarja, ki je bil nedavno običajnejši v južni Evropi. Polži so na vrtu ena od nadlog, ki se jih le težko znebimo, še z njihovim pobiranjem smo neuspešni.

Če dežja ni je treba tla izdatno zaliti, da se sprosti plin, ki deluje na strune. znebimo se polŽev znebimo se polŽev znebimo se polŽev znebimo se polŽev znebimo se polŽev znebimo se polŽev znebimo se polŽev. cena: 16,99 eur klubska cena: 13,55 eur Polži v vrtu so lahko prava nadloga, ki se je težko znebimo.

POVEZANE KNJIGE