Zdravo črevesje

Zdravo črevesje - Christiane Schäfer, Sandra Strehle | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christiane Schäfer, Sandra Strehle
DIMENZIJA
6,85 MB
IME DATOTEKE
Zdravo črevesje.pdf
ISBN
7433175550716

OPIS

Ste vedeli, da o optimalnem delovanju našega imunskega sistema v 85 odstotkih odloča naše črevesje? To je najboljši razlog, da prebavilom iz dneva v dan privoščimo same dobre reči! Preberite, kako preprosto in slastno lahko poskrbimo za ravnovesje v najpomembnejšem organu imunskega sistema. Naše vodilo: manj stresa za črevesje – več elana in energije za vas! S številnimi preprostimi recepti za zajtrk, prigrizke, malice in večje obroke boste preprečili prebavne težave in hkrati uživali v resnično okusnih jedeh.

strupenih substanc iz okolja, pogostega jemanja antibiotikov, ki neredko uničujejo tudi zdravo rdečo mikrofloro, ter pretirane uporabe komercialnih sredstev za čiščenje v gospodinjstvu. Zato je uživanje probiotikov, ki ... 178 Preglednica živil za zdravo črevesje 182 Stvarno kazalo 184 Kazalo receptov.

5202-Rezepte-fuer-gesunden-Darm_001-005_SLO.indd 4. 28.

POVEZANE KNJIGE