Za vedno po francosko

Za vedno po francosko - Fiona Valpy | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fiona Valpy
DIMENZIJA
8,68 MB
IME DATOTEKE
Za vedno po francosko.pdf
ISBN
6621435735903

OPIS

Sara zapusti angleško sivino in se pogumno loti prenove propadajočega francoskega dvorca v pravljično poročno prizorišče. Z zaročencem Gavinom vložita vse življenjske prihranke v prelep dvorec Bellevue sredi idilične bordojske pokrajine.Po mesecih trdega dela in odrekanja jima posel z organizacijo porok končno steče – dokler je Gavin ne ucvre sredi sezone. Sara čez noč ostane povsem sama. Morda bo morala dvorec celo prodati.Kljub parajočemu srcu pa mora do konca sezone izpeljati še pet porok. Bo s pomočjo krajanov in s kančkom poguma lahko rešila dvorec in posel še pred iztekom poletja?

fraze, ki jih je težko izgovoriti). Saj poznate slovenskega: »Iz Jež'ce čez cesto v Stož'ce po rož'ce«?Preberite več → Oče britanskega premierja Borisa Johnsona je danes sporočil, da bo zaprosil za francosko državljanstvo, saj da želi ohraniti vezi z Evropsko unijo po izstopu Združenega kraljestva iz povezave..

Zbrano besedišče bo pokazano pod 'Zbirka besedišča'. Če želite prenesti besedišče v vadnico, kliknite na 'Vnos'. Več: Fiona Valpy za vedno po francosko 2018 mv pet porok in manjši zaplet poštnino plača kupec informacija 070858004 možnost prevzema v Kopru ali Novi gorici Je pa res, da ni blo nč omenjen belo olje :) Po moje so tiste 4 žlice tam pomota.

POVEZANE KNJIGE