Vonj zatona

Vonj zatona - Andrej Rezar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Rezar
DIMENZIJA
10,21 MB
IME DATOTEKE
Vonj zatona.pdf
ISBN
1535268345169

OPIS

Dogajanje romana je v prvem delu pomaknjeno daleč v preteklost, v čas ko je živel Ötzi. Njegovo v tančico skrivnosti zavito smrt je avtor vpletel v zgodovinsko-fantazijsko pustolovščino.Z liričnim vzporejanjem s prvo zgodbo nas roman v drugem delu popelje v današnji čas, v Slovenijo in italijanske Alpe. Fantazijska zgodba je vpeta v resnične dogodke in bralcu vzbudi občutek: Kaj pa, če je vse res? V obeh delih roman združuje prvine napetega trilerja in novodobne duhovne pustolovščine, prežete s seksualnim nabojem.Avtor skozi celo knjigo vleče rdečo nit in išče vzroke, ki so današnji svet pripeljali do vrhunca zgrešenih vrednot. Ob vsem tem se zaveda, da mora bralca ohranjati trdno na tleh, zato je roman mogoče brati predvsem kot sodobno kriminalko. Vsekakor knjiga, ki jo boste prebrali na mah.

Vsak dan je nov ... Barva vina je svetlo rumena, iskriva. Razkošen vonj z zaznavami suhega sadja, marelic, datljev, rozin, cimeta in suhega cvetja.

Vsak dan je nov ... Barva vina je svetlo rumena, iskriva. Razkošen vonj z zaznavami suhega sadja, marelic, datljev, rozin, cimeta in suhega cvetja.

POVEZANE KNJIGE