Transurfing realnosti, 3. stopnja

Transurfing realnosti, 3. stopnja - Vadim Zeland | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vadim Zeland
DIMENZIJA
12,55 MB
IME DATOTEKE
Transurfing realnosti, 3. stopnja.pdf
ISBN
9802402074968

OPIS

Transurfinga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov. Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode, in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta. Ko enkrat dobite ta občutek, se bo vse premaknilo samo od sebe, brez posebne tehnike.V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven.Ne da bi se utrujali z vadbo, dietami ali se s čimerkoli silili. Sami se bomo lahko prepričali, da nam svet prihaja nasproti z odprtimi rokami. Ljudje nas bodo začeli imeti radi iz nekega nerazložljivega razloga.Avtor nam predstavi tudi, zakaj moč in samozavest nista niti najmanj pomembni za doseganje ciljev. Naučili se bomo lahkotnega razmišljanja in delovanja, tako da bo sreča vedno ostala na naši strani.

... V prvi knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti - Prostor različic boste brali o še neznanih in zelo neobičajnih stvareh.

stopnja - Jabolka padajo v nebo 5. stopnja Transurfing realnosti ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam ... V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti: Naprej v preteklost spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven. II Vedim Zeland: Transurfing realnosti 3.

POVEZANE KNJIGE