Svet narave

Svet narave - Mike Jolley, Amanda Wood | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mike Jolley, Amanda Wood
DIMENZIJA
8,3 MB
IME DATOTEKE
Svet narave.pdf
ISBN
4326707402072

OPIS

Sami izberite, kar vas zanima in na različnih straneh tega priročnika izberite ustrezni, z risbami dopolnjenih prikaz podatkov. V tej knjigi z naslovom Svet narave boste spoznali množico prilagoditev, ki rastlinam in živalim omogočajo preživetje in nadaljevanje vrste. Odkrijte, zakaj so organizmi takšni, kot so in zakaj se tako vedejo – če boste sledili puščicam, ki na robovih strani vodijo k prikazom s sorodnimi tematikami, boste ugotovili, kako je vse v naravi povezano.Vsakič, ko odrete to knjigo, se lahko odpravite na drugačno raziskovanje in odkrivate nove zanimivosti o naravi in njenih številnih čudovitih prebivalcih.Vsi prikazi v tej knjigi so barvno označeni glede na obravnavane vsebine: Rumeno označeni prikazi opisujejo habitate ali okolja. Oranžno označeni prikazi so namenjeni opisu izbrane vrste oziroma skupine rastlin ali živali. Modro označeni prikazi opisujejo vedenje posameznih živali ali posebne prilagoditve, ki organizmom pomagajo v nenehnem boju za preživetje.

Let us know what's wrong with this preview of Svet narave by Amanda Wood. VSAKIČ, KO ODPRETE TO KNJIGO, se lahko odpravite na drugačno raziskovanje in odkrivate nove zanimivosti o naravi in njenih številnih čudovitih prebivalcih. Rave Bra, Irridescent Unicorn bra collection, Mermaid Bra, Rave Wear, featival clothing Haloweenové Kostýmy Outfity Na Rave Svet Clowns Flitre Večerné Šaty Indické. Prodam lepo ohranjeno šolsko enciklopedijo svet narave. Nekaj o knjigi: Šolska enciklopedija svet narave je polna zanimivh podatkov o rastlinah in živalih vsega sveta, pa tudi o njihovih naravnih... Naš svet je poln čudežev...

Na severu pokrajino obrobljata reki... Čukotka, svet pravih ljudi. Potovanja.

POVEZANE KNJIGE